G​astro Oprema Prometheus
Oprema za profesionalne kuhinje in catering

Blanco Professional

Nemško podjetje Blanco je že več kot 60 let sinonim za kvalitetno opremo za profesionalne kuhinje in catering. S svojo pestro ponudbo opreme za dostavo hrane od kuhinje do uporabnika zadovoljuje stranke po celem svetu in vedno znova izboljšuje svojo ponudbo.

Naša ponudba Blanco proizvodov zajema:

- Inox vložne gastronorm posode z ročaji ali brez ter s sistemom navadnih ali tesnilnih pokrovov,
- Posode in pokrovi iz polikarbonata,
- Ogrevani in nevtralni termoporti za prenos hrane iz umetne mase (poliprolepen),
- Ogrevani, hlajeni ali nevtralni Inox termoporti,
- Ogrevani vozički za distribucijo hrane (Bain Marie), ogrevani podajalniki krožnikov, podajalniki pladnjev, skodelic....,
- Servirni, regalni in odlagalni vozički, pomožni vozički,
- Tabletni vozički,
- Banketni vozički,
- Delilna linija Basic Line,
- Modul za kuhanje pred gosti "Blanco Cook" in "Cook I-Flex"
- Industrijske komponente.

GN posode Blanco

Celoten sistem GN posod Blanco obsega več kot 200 posameznih modelov od samih posod, pokrovov, pladnjev in različnih parforiranih posod. 
Vložne posode so iz nerjavnega jekla, z ročaji ali brez, ter navadnimi ali tesnilnimi pokrovi. Vse posode so brez ostrih robov. Temeraturna odpornost Inox GN vložnih posod je od -40°C - +280°C.
V ponudbi so tudi polikarbonatne Gn posode ter pokrovi.
Blanco je razvil tudi posebno serijo GN posod za pogostitve in prezentacijo hrane "BuffetLine" v beli in črni barvi. V ponudbi je 15 različnih dimenzij .

Termoporti Blanco

Termoporti Blanco iz umetne mase so narejeni iz polipropilena in so lahko nevtralni ali ogrevani. Osnovne velikosti so štiri in se lahko polnejo od zgoraj ali s strani. V vse termoporte je možno vlagati GN posode različnih dimenzij. Izbirate lahko med 5 barvami ročajev in zapiral.
Padec temperature hrane v zaprtih termoportih je do 3°C na uro.

Pri termoportih iz Inoxa pa lahko prav tako izbirate med nevtralnimi, ogrevani in tudi hlajenimi termoporti.

Ogrevalni vozički Blanco

Ogrevalni vozički Blanco so lahko odprti (SAW) ali zaprti (SAG).
Pri odprtih vozičkih lahko izbirante med 1-4 ogrevanimi prekati.
Pri zaprtih ogrevalnih vozičkih lahko izbirate med dvo ali tro prekatnimi. 
Prekati so v vseh primerih ogrevani med 30°C-95°C, predali pa do max 80°C. Vsak prekat ali predal se ogreva individualno, samo pri SAG 3 sta dva predala vezana na isti termostat.
Veliko opcij dodatne opreme od drsnih pokrovov do sanitarne zaščite.
Velika izbira zunanjih barv!

Podajalniki Blanco

Blanco inmotion postavlja nova merila v skupnem območju za razdeljevanje hrane. Material, oblika ter funkcionalnost s premišljenimi podrobnostmi sestavljajo prepričjivo celoto. Visoka kakovost obdelave in ekonomsko smiselno razmerje med ceno in zmogljivostjo postavljajta modele BLANCO INMOTION med prave vrhunske izdelke. Blanco Inmotion sestavljajo:
- podajalniki krožnikov,
- podajalniki košar,
- podajalniki pladnjev,
- regeneracija z indukcijo in vročim zrakom.

Servirni, regalni in odlagalni vozički Blanco

Servirni vozički Blanco so izdelani iz nerjavnega jekla, varjenimi policami ter različnih velikosti in obremenitev (120 - 200 kg). Kolesca vozička so lahko z drsnimi ali krogličnimi ležaji, ki ne potrebujejo vzdrževanja, dia.125 mm, 4 krmilna, 2 z zavoro. Novost v ponudbi so raznovrstni dodatki, ki naredijo voziček še veliko bolj uporaben.
Regalni vozički namenjemi za prevoz pladnjev in GN posod različnih dimenzij.
Odlagalniki za pladnje TAW, enojni ali dvojni z veliko možnosti dodatne opreme.

Tabletni vozički Blanco

Novi transportni vozički za pladnje (TTW)  Blanco že v osnovi vključujejo brezstična vodila za GN posodo, ki pomagajo pri hitrem polnjenju in praznjenju pladnjev. Štirje posebaj dolgi potisni ročaji omogočajo za vse v ekipi ergonomsko višino prijema - za potiskanje vlečenje, manevriranje, neodvisno od velikosti telesa in celo pri odprtih vratih.Visoko kakovostna kontrukcija skrbi za največjo miro higiene pri minimalni porabi čistila. 
Novi tabletni vozički Blanco:
eno ali dvostenski, za EN ali GN pladnje oz. mešano, nevtralen ali za pasivno hlajenje, razmik robov 115 mm ali 105 mm opcijsko, 1 do 3 prekati, kapaciteta: 16, 20, 24, 30, 32, 40 pladnjev.

Banketni vozički Blanco

BLANCO banketni vozički z ogrevanjem - ogrodje iz jekla CNS, zaprto z vseh strani, zunanje in notranje ogrodje s toplotno izolacijo, letev za zaščito pred udarci sčiti voziček z vseh strani pred poškodbami, samozaporna, transportno varna 2 - točkovna zapora (z varnostnim položajem), ki se lahko zaklene. 
Blanco banketni vozički s hlajenjem - ogrodje iz jekla CNS, zaprto z vseh strani, zunanje in notranje ogrodje s toplotno izolacijo, hladilna naprava je vgrajena v ogrodje, letev za zaščito pred udarci sčiti voziček z vseh strani pred poškodbami, samozaporna, transportno varna 2 - točkovna zapora (z varnostnim položajem), ki se lahko zaklene.

Delilni sistemi Blanco

Delilni sistemi oz. sistemi za razdeljevanje hrane Basic Line!
Sistem Basic line je idealen za preskrbo v šolah, saj se lahko prilagaja višini uporabnikan v majhnih restavracij saj za svojo postavitev na potrebuje velikega prostora.
V ponudbi so nove izvedbe: SMART, EMOTION,DESIGN  in posebna izvedba za šole in vrtce, izvedba KIDS, kjer je prilagojena višina.V osnovi so Basic Line lahko ogrevani, hlajeni ali nevtralni. Možnost velikega števila nadgradenj!